Does anyone wanna go dance up on the roof?

Ken je dit vrolijke nummer van Al Jarreau met de titel ‘Roof Garden’? Dat levenslustige gevoel geeft Roof Garden in Amsterdam Sloterdijk-Centrum je ook: Roof Garden is dé plek in de stad waar bewoners het naar hun zin hebben. Je kunt er comfortabel wonen en genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Je kunt elkaar ontmoeten en samen verblijven in de verkwikkend groene binnentuinen die het complex rijk is. Het project dankt zijn naam aan de fraaie, hoger gelegen gezamenlijke tuin die de vier woongebouwen én hun bewoners met elkaar verbindt. Roof Garden nodigt je uit om het leven te vieren.

Het Roof Garden-team bestaat uit

Roof Garden. Daar kun je stads wonen in groene geborgenheid. De combinatie van uitdagende architectuur, de verhoogde, verrassende daktuin, de perfecte ligging ten opzichte van hartje Amsterdam en de natuur én de stedelijke dynamiek maken Roof Garden tot een uniek project.

Riva Real Estate

Riva nv is behalve een top 10 Automotive-groep in Nederland ook actief in onroerend goed als ontwikkelaar en belegger. Duurzaamheid, kwaliteit en architectuur zijn voor Riva kernwaarden. Samen met deskundige partijen ontwikkelt Riva verschillende projecten met honderden hoogwaardige nieuwe woningen.

Local

Local is een ontwikkelaar die houdt van plekken die een stad karakter geven en van gebouwen die de beschikbare ruimte in de stad goed benutten. Daarom maakt Local gebouwen waar mensen graag wonen en werken en projecten die een straat, een wijk of een stad een ander gezicht geven en een nieuw elan.

NEXT Architects

NEXT Architects heeft in de afgelopen 20 jaar internationaal naam gemaakt met ontwerp- en onderzoeksopgaven op het snijvlak van architectuur, stedenbouw en landschap. De rode draad in het werk van NEXT is verbinding: NEXT geeft vorm aan plekken voor ontmoeting en ze verbinden opgaves met de grotere maatschappelijke thema’s.

Juurlink + Geluk

Juurlink + Geluk is als ontwerpbureau actief op het gebied van stedenbouw en landschapsarchitectuur in de breedste zin van het woord. In ieder project zoekt Juurlink + Geluk naar de mogelijkheid tot het samenbundelen van culturele, esthetische en technische aspecten tot een onontwarbaar mooi geheel.

Eefje Voogd

Eefje Voogd Makelaardij is een begrip in de Nederlandse vastgoedmarkt. Eefje Voogd houdt van unieke objecten en bijzondere opdrachten en heeft een persoonlijke en creatieve benadering. Behalve makelaar voor aankoop, verkoop en verhuur is Eefje Voogd met haar team adviseur bij ontwikkeling, marketing en afzet van diverse koop- en huurprojecten.