Veelgestelde vragen

Het kopen van een woning gaat niet over één dag ijs. Het hele proces roept misschien vragen op. De antwoorden op deze vragen vind je mogelijk op deze pagina. Zo niet? Neem dan contact op via de makelaar [email protected]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
De grond is gelegen op erfpacht onder de Algemene Bepalingen 2000. Als koper betaal je een jaarlijkse canon óf je koopt de canon in één keer voor 50 jaar af. Als je de erfpacht voor 50 jaar afkoopt is er aanvullend de mogelijkheid om de erfpacht eeuwigdurend af te kopen.
Net als in de rest van Amsterdam geldt er een zelfbewoningsplicht op de koopwoningen.
Op de sociale koopwoningen is een anti-speculatiebeding van toepassing
op 500m lopen ligt Station Sloterdijk gelegen, met trein-, metro- en bushaltes
De woningen van blok A en B staan op 40 meter van het spoor. Sloterdijk is een transformatiegebied van werken naar wonen, hier wordt meer omgevingsgeluid ervaren dan in een nieuwbouwwijk in de polder. Uiteraard zijn de woningen zo ontwerpen zodat er voldaan is aan de wettelijke eisen voor een fijn en stil binnenklimaat.
"Er zijn geen autoparkeerplaatsen in Roof Garden. Ontvang je toch mensen met een auto? geen probleem op het naastgelegen plot ontwikkelt de gemeente een openbare parkeerhub.

In de kelder is er voor fietsen, bakfietsen en scooters wel meer dan voldoende plek. Maak gebruik van de extra grote lift om jouw bakfiets van boven naar beneden te brengen. "
de verwachting is medio 2024
de verwachting is medio 2026
2030+
2 jaar
Om te starten met verhuren is er zicht nodig op de opleverdatum. Normaal gesproken wordt er één tot uiterlijk twee kwartalen vóór oplevering gestart met de verhuur. Nadere informatie volgt zodra de bouw van start is gegaan.
eind 2023
wordt duidelijk richting start verkoop
toewijzing zal plaatsvinden op een nader door ontwikkelaar te bepalen wijze

"In Roof Garden komt een buurtkamer. Er zijn ook twee commerciële ruimtes waarvoor op dit moment nog geen afnemer is, wij zien een koffieplek hier overigens ontzettend goed passen. Is er interesse in een commerciële ruimte (koop/huur) laat het ons weten!

In Sloterdijk komt onder andere een grote supermarkt in het project Cross Roads (in aanbouw), een school in Floating Gardens en steeds meer andere voorzieningen zoals tandartspraktijken en uiteraard voldoende eetgelegenheden. Kijk op https://www.uptownsloterdijk.nl/ voor een overzicht van de voorzieningen. "

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram