Roof Garden

Hier kun je stads wonen in groene geborgenheid. De combinatie van uitdagende architectuur, de verhoogde, verrassende daktuin, de perfecte ligging ten opzichte van hartje Amsterdam en de natuur én de stedelijke dynamiek maken Roof Garden tot een uniek project.
Local is een ontwikkelaar die houdt van plekken die een stad karakter geven en van gebouwen die de beschikbare ruimte in de stad goed benutten. Daarom maakt Local gebouwen waar mensen graag wonen en werken en projecten die een straat, een wijk of een stad een ander gezicht geven en een nieuw elan.
Ontwikkelaar aan het woord

NEXT Architects

NEXT Architects heeft in de afgelopen 20 jaar internationaal naam gemaakt met ontwerp- en onderzoeksopgaven op het snijvlak van architectuur, stedenbouw en landschap. De rode draad in het werk van NEXT is verbinding: NEXT geeft vorm aan plekken voor ontmoeting en ze verbinden opgaves met de grotere maatschappelijke thema’s.
Architect aan het woord
Riva nv is behalve een top 10 Automotive-groep in Nederland ook actief in onroerend goed als ontwikkelaar en belegger. Duurzaamheid, kwaliteit en architectuur zijn voor Riva kernwaarden.
In ieder project zoekt Juurlink + Geluk naar de mogelijkheid voor optimale groenervaring, goede gebruikskwaliteit voor bewoners en een optimale ecologie voor het verkrijgen van een hoge natuurwaarde.

Juurlink + Geluk is als ontwerpbureau actief op het gebied van stedenbouw en landschapsarchitectuur in de breedste zin van het woord. In ieder project zoekt Juurlink + Geluk naar de mogelijkheid tot het samenbundelen van culturele, esthetische en technische aspecten tot een onontwarbaar mooi geheel.
Landschapsarchitect aan het woord
Eefje Voogd Makelaardij is een begrip in de Nederlandse vastgoedmarkt. Eefje Voogd houdt van unieke objecten en bijzondere opdrachten en heeft een persoonlijke en creatieve benadering. Behalve makelaar voor aankoop, verkoop en verhuur is Eefje Voogd met haar team adviseur bij ontwikkeling, marketing en afzet van diverse koop- en huurprojecten.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram