SLOTERDIJK STATIONSKWARTIER

Je eigen plek in Amsterdam, dat wil je! Sloterdijk Stationskwartier transformeert in een rap tempo van een kantoorgebied naar levendige stadswijk. De eerste bouwprojecten zijn al bewoond en nieuwe voorzieningen geopend. Winkels, restaurants, cafés, sportverenigingen, scholen en speeltuinen hebben hun deuren geopend in de wijk. Ook krijgen de plannen voor het toekomstige Stadspark Sloterdijk steeds meer vorm. En er wordt veel aandacht besteed aan groen, binnen de bebouwing met groene daken en daktuinen. Sloterdijk Stationskwartier is een bruisende wijk met een mix van wonen, werken en recreëren. Een wijk waar steeds meer mensen wonen en willen wonen. In de komende twintig jaar groeit het aantal woningen in Sloterdijk Stationskwartier naar 7.500 en het aantal bewoners naar 15.000. Je bent dus meer dan welkom in deze nieuwe Amsterdamse stadwijk!

op 15 minuten fietsen

op 15 minuten rijden

OVERAL DICHTBIJ...

Roof Garden ligt aan de Naritaweg 14 in Sloterdijk- Stationskwartier (stadsdeel Nieuw-West) op slechts 5 minuten lopen van NS-station Sloterdijk. Ook met de fiets ben je zó in hartje Amsterdam: om de hoek bij de Westergasfabriek, binnen een kwartier ben je op het Haarlemmerplein.

Naast de vele sportfaciliteiten en verenigingen in de omgeving, is Sloterdijk Stationskwartier ook een prima plek om te ontspannen en te recreëren in de buitenlucht. Fiets naar het Westerpark, Sloterpark of naar De Sloterplas waar je in de zomer heerlijk kan zwemmen, zonnen op het strandje, picknicken en genieten van het water. Geniet van de oase van rust en groen in natuurgebied De Lange Bretten. De Arlandaweg, dwars door Sloterdijk Stationskwartier, wordt een groene laan met een rechtstreekse fietsroute tussen het Westerpark en (sport)park Spieringhorn.

Vanaf Station Sloterdijk sta je met de trein binnen tien minuten op Schiphol of in Haarlem en in een half uur aan het strand in Zandvoort zijn. Waar wil je nog meer naartoe?

… EN ZOVEEL TE DOEN

Welkom in Sloterdijk Stationskwartier, dé nieuwe, levendige stadswijk in Amsterdam. Hier bruist het van het leven met gezellige cafés, trendy eettentjes en een gevarieerd winkelaanbod. Ontdek de nieuwste hotspots op uptownsloterdijk.nl/hotspots of maak een stadswandeling door Sloterdijk-Centrum. Loop langs de terrassen, gezellige cafés en eettentjes, dwars door het natuurgebied De Lange Bretten, langs de hockey- en voetbalvelden, en bewonder de creatieve broedplaats. Vervolg je weg tussen de nieuwe woonprojecten zoals Vertical en Floating Gardens, waar je kennismaakt met het nieuwste ‘urban living’.

Sloterdijk Stationskwartier is dé nieuwe, levendige stadswijk van Amsterdam. Een wijk waar je kunt wonen, werken, ontspannen en genieten. Laat je verrassen door de unieke sfeer en de vele mogelijkheden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram