UPTOWN SLOTERDIJK

Wonen in Amsterdam, dat wil je! Uptown Sloterdijk is volop onderweg naar een fijn woon- en werkgebied. Vorig jaar vonden de eerste nieuwe bewoners hun plek in Vertical. In de komende twintig jaar groeit het aantal woningen in Sloterdijk-Centrum naar 7.500 en het aantal bewoners naar 15.000. Je bent dus meer dan welkom in deze nieuwe Amsterdamse stadwijk!

op 15 minuten fietsen

op 15 minuten rijden

OVERAL DICHTBIJ...

Roof Garden ligt aan de Naritaweg 14 in de wijk Sloterdijk-Centrum (stadsdeel Nieuw-West) op 5 minuten lopen van NS-station Sloterdijk. Ook met de fiets ben je zó in hartje Amsterdam: om de hoek bij de Westergasfabriek, binnen een kwartier ben je op het Haarlemmerplein. Of ga lekker op de fiets naar het Westerpark, het volkstuinpark De Bretten, of de Sloterplas. De Arlandaweg, dwars door Sloterdijk-Centrum, wordt een groene laan met een rechtstreekse fietsroute tussen het Westerpark en sportpark Spieringhorn.

Vanaf Station Sloterdijk sta je met de trein binnen tien minuten op Schiphol of in Haarlem en in een half uur aan het strand in Zandvoort zijn. Waar wil je nog meer naartoe?

… EN ZOVEEL TE DOEN

Sloterdijk-Centrum bruist van het leven. Kijk eens op uptownsloterdijk.nl/hotspots voor het huidige voorzieningenaanbod. Of ontdek het zelf en maak een stadswandeling door Sloterdijk-Centrum. Loop langs de gezellige café’s en eettentjes, dwars door het natuurgebied De Lange Bretten, langs een padelclub en een klimhal, over een creatieve broedplaats en tussen nieuwe woonprojecten zoals Vertical en Floating Gardens, het nieuwe ‘urban living’.

Sloterdijk-Centrum is dé nieuwe, levendige stadswijk waar nog volop ruimte is voor dynamiek en waar ontdekkende stedelingen zich thuis zullen voelen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram